Naailes volgen in het Westland

Waar kan ik starten met naailes in het Westland?

Sinds 2016 geef ik workshops en naailessen. Eerst vanuit mijn huiskameratelier in Wateringen en sinds oktober 2018 in mijn eigen atelier in Naaldwijk. In een mooie, lichte ruimte kun je aan de slag. Naai materialen kunnen gebruikt worden, dus zeker als je voor de eerste keren komt hoef je er alleen maar te zijn ­čÖé Gaandeweg ontdek je wat voor jezelf handig is om aan te schaffen. Ook die basisspullen, fournituren/naaimaterialen, zijn bij Ansje te koop.

Workshops en Naailes in Naaldwijk

Sinds de verhuizing naar Naaldwijk voor zowel mijn atelier als priv├ę heb ik al veel (beginnende) naaisters voorbij zien komen. De meesten uit de omgeving. Maar voor een XL les of workshop komen ze ook vanuit het hele land. Sommigen komen een paar keer en gaan dan thuis verder, anderen merken dat het thuis verder gaan soms stagneert en komen liever vaker naar les zodat ze blijven naaien. Naaien geeft ontspanning, plezier en het gevoel wanneer iets af is, is verslavend!

Wanneer is er naailes in Naaldwijk, Westland?

Er is elke dinsdag en donderdagavond Naailes en op dinsdag, donderdag en/of vrijdagochtend. Bij meer aanvragen worden de lessen uitgebreid. Ook is er in mei 2019 een kindernaailes groep gestart en dit zal zich in de toekomst verder blijven ontwikkelen.

Voor vragen of interesse mail info@ansje.eu. Via de online naailesagenda kun je alle data en tijden zien. Hiervoor dien je een account aan te maken.

Tot ziens!

Geef een reactie