Over Ansje

Origineel, duurzaam en persoonlijk daar sta ik voor bij Ansje

Mijn liefde voor naaien ontstond toen ik de babykamer van mijn oudste zoon (2009) ging pimpen. Ik zat al een paar jaar op naailes, maar het kreeg toen pas meer vorm. Steeds leuker vond ik het om zelf dingen te maken op de naaimachine. Dit groeide uit tot wat Ansje Handmade nu is: een webshop met mooie stoffen en een eigen atelierruimte waar ik les geef. Oh, en ik ben niet Ansje, dat is mijn moeder, ik het Anouck. Als klein meisje speelde ik vroeger om haar heen, terwijl zij achter de naaimachine zat.De stoffen die ik gebruik en verkoop, zoek ik met zorg uit. Ik kies dan ook bewust voor gepassioneerde, ‘kleine’ duurzame ontwerpers. Zo zijn de stoffen in mijn webshop naast origineel ook duurzaam en/of biologisch. Daarnaast vind ik het belangrijk om dit verder door te voeren in de bedrijfsvoering. Verwacht daarom verzending in gerecycled papier, gerecycled plastic verzendzakken en hergebruik van verzendmaterialen in mijn webshop.

Ansje

Naailessen bij Ansje

Mijn passie deel ik graag met anderen. Daarom geef ik naailessen en workshops aan beginners en gevorderden in mijn atelier in Naaldwijk. Heb je al jaren een naaimachine op zolder maar durf je het alleen niet aan? Of ben je voorzichtig begonnen maar kun je wel wat hulp gebruiken? Of wil je graag wat tijd voor jezelf creëren? Menigeen is gestart uit interesse voor het maken, maar blijft terugkeren voor de gezelligheid en ontspanning dat het geeft. Doordat je zelf de lessen kunt inplannen, soms ook een lange les kunt boeken of een workshop is het ook interessant als je wat verder weg woont om naar ‘Ansje’ te komen.

Online naaitips van Ansje

Omdat Ansje ook veel fans verder weg heeft is het leuk om naast de online Facebookgroep Crazy Sewing van Ansje, waar er met veel enthousiasme en respect voor elkaar gedeeld wordt, een platform te starten die voor iedereen toegankelijk is. Om die reden ben ik in overleg met een deskundige gestart met een wordpress blog om online naai tips te kunnen delen met jullie, maar ook door jullie. Deze site moet dan een overzicht worden waar jullie veel tips en trucs kunnen vinden op naaigebied en met de verschillende duurzame stoffen waarmee er gewerkt wordt. Zowel geschreven blogs als video tutorials. Ik hoop dat jullie er veel plezier aan gaan beleven en feedback of verzoeknummers zijn welkom!

Wil je graag samenwerken of heb je een andere vraag of opmerking, stuur een berichtje via mijn contactformulier.

Groetjes Anouck