Drukknoopjes brons met dichte achterkant 12mm

Ik heb menig ervaring met een tang om drukkers in de stof te knijpen. Maar op de een of andere manier zijn mijn handen niet krachtig genoeg of de tang was niet goed ? Om die reden ben ik overgestapt naar het in slaan van drukknoopjes. Zo zitten ze er strakker in en heb ik minder frustraties. In de webshop heb ik zilveren babydrukkers en bronzen 12mm drukkers voor een stoere look.

Wat hebben we allemaal nodig voor het inslaan van Drukknoopjes.

Om deze angst te overwinnen, is het een kwestie van doen en een paar keer oefenen op een proeflapje. Ook kun je vooraf mijn video filmpje bekijken. Dat geeft een heldere uitleg.

Bij deze set kun je eigenlijk niet misslaan. Let er wel op dat je de pen rechtop houdt zodat de druk van de hamer gelijk verdeeld wordt voor het mooiste resultaat. Je mag hard slaan!

Naast de drukknoopjes film, een foto impressie


Er zijn twee pennen en een ronding waar je de drukknopen op legt. De pen met opening hoort bij de de twee bovenste drukknopen en de pen met puntje eraan bij de onderste twee drukknopen.

Gaatjes maken – Drukknoop in de ronding leggen – De ander erop leggen en inslaan

Denk goed na aan welke kanten je drukknopen komen. Het zou niet de eerste keer zijn dat de tegengestelde drukknoop aan de verkeerde kant geslagen wordt ?

Gaatje maken, drukker er dooreen duwen en in de ronding leggen – de ander er bovenop – inslaan
De andere kant ziet er zo uit. Voila!


Wil je ook aan de slag met de drukknoopjes?

Of heb je nog vragen? Stuur mij een berichtje. De materialen vind je in de webshop. De snijplank is te vinden in de keuken en de hamer kocht ik bij de bouwmarkt.

Succes en veel plezier met maken!

Plaats een reactie